The BIM Challenge - Școală de vară & Workshop colaborativ la mare. 1-7 septembrie 2024

The BIM Challenge 2024: Where creativity meets opportunity
Vrei să înveți să lucrezi BIM într-un workshop colaborativ și să cunoști oameni cu aceleași pasiuni ca tine? Vrei să treci de la teorie la practică și să lucrezi BIM pe un proiect real? Echipa ALLBIM NET te invită la The BIM Challenge, un eveniment dedicat dezvoltării profesionale în acest domeniu.

The BIM Challenge are loc la Constanța, între 1 și 7 septembrie 2024. Vei participa la proiecte colaborative, la sesiuni de networking, dar și la activități pe plajă.


Ce te așteaptă la The BIM Challenge:

Workshop colaborativ
Vei colabora cu o echipă multidisciplinară formată din studenți și proiectanți pentru a gestiona modelul BIM al unei clădiri educaționale din cadrul Campusului Universității „Ovidius” din Constanța.

Experiență practică
Pe parcursul workshop-ului, vei simula fluxul de lucru al unui proiect BIM real, asumându-ți roluri specifice echipei de proiect și vei obține cunoștințe teoretice despre BIM.

Networking
Vei beneficia de îndrumarea unor profesioniști din industria AEC (arhitectură, inginerie, construcții) și vei avea șansa de a te conecta cu potențiali angajatori. Evenimentul te va pune în contact cu studenți din toată țara, oferindu-ți oportunitatea de a crea prietenii și de a te integra într-o comunitate activă.

Diplomă de participare
Ca recunoaștere a angajamentului față de dezvoltarea profesională în domeniul BIM, vei primi o diplomă care certifică noile competențe dobândite.

 

Pentru a participa trebuie să ai deja cunoștințe avansate în soft-ul în care lucrezi (de exemplu Allplan și Bimplus) și o vei demonstra cu un certificat de competență avansat.
Dacă nu ai deja certificarea, dar ești înscris la unul din cursurile pe care le organizăm în facultatea ta, întreabă trainer-ul ce ai de făcut. Dacă nu ești înscris la cursuri dar vrei să participi la The BIM Challenge, scrie-ne la office@allbim.net.

Burse OAR pentru studenții arhitecți și urbaniști
Studenții facultăților de arhitectură și urbanism care vor să participe la o școală de vară pot aplica pentru obținerea unei burse de 800 RON, oferite de Ordinul Arhitecților din România.

Poți vedea dacă ești eligibil și poți aplica la concurs pe site-ul OAR. Depunerea aplicațiilor are loc de obicei în luna iunie.


Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile aici.
Află ce trebuie să faci pentru a putea participa aici.

Participarea la eveniment poate echivala și puncte pentru disciplina Cercetare și proiectare de Arhitectură.