Cursuri de modelare și vizualizare 3D

Dăm startul înscrierilor la cursurile de ALLPLAN pentru semestrul al II-lea, 2023-2024!

ALLBIM NET organizează cursuri gratuite de Allplan și Lumion nivel începător și avansat, pentru studenții Facultății de Arhitectură, Arhitectură de Interior și Urbanism, indiferent de anul de studiu.

La finalul cursurilor, vei primi un certificat de competență, 1 credit ECTS și 10 puncte pentru disciplina „Cercetare și proiectare de arhitectură”.

Înscrierea se face până pe 24 februarie 2024.

Cursurile au loc săptămânal, începând cu 26 februarie 2024, în laboratorul BIM din UAUIM, lângă sala T2. Programul va fi comunicat după înscrieri și va fi stabilit de comun acord alături de cursanți.

Descoperă principiile BIM și transformă-ți proiectele în realitate!

Cum te poți înscrie? Alege dintre următoarele cursuri facultative, în funcție de nivelul și specializarea ta:

Primii pași în modelare 3D

Curs Allplan nivel de Bază, dedicat specializărilor Arhitectură, Arhitectură de Interior, Urbanism, orice an de studiu. 8-10 ședințe de curs.

Introducere în realizarea imaginilor de prezentare în Lumion

Curs Lumion nivel de Bază, dedicat specializărilor Arhitectură, Arhitectură de Interior, Urbanism, orice an de studiu. 4 ședințe de curs.

De la concept la realitate: Design de Interior cu Allplan și Lumion

Curs Allplan și Lumion nivel Intermediar, dedicat specializărilor Arhitectură și Arhitectură de Interior, orice an de studiu. Îți recomandăm să te înscrii la acest curs dacă ai urmat în anii anteriori cursul de bază de Allplan sau dacă ai deja cunoștințe de bază! 8-10 ședințe de curs.

Tehnici avansate de modelare 3D

Curs Allplan nivel Avansat, dedicat specializărilor Arhitectură, Arhitectură de Interior și Urbanism. Îți recomandăm să te înscrii la acest curs dacă ai urmat în anii anteriori cursul de bază de Allplan sau dacă ai deja cunoștințe de bază! 8-10 ședințe de curs.

Pentru a te înscrie la cursuri trebuie să te loghezi cu contul tău pe site. Dacă nu ai încă un cont, te invităm să îți faci un cont pentru a te putea înscrie. 

❗Dacă ești anul 1 Urbanism și îți dorești să urmezi cursul de Allplan ca disciplină obligatorie „Fundamente CAD”, înscrierea se face separat, la începutul semestrului al II-lea. Mai multe informații vor veni din partea titularului de la disciplina Fundamente CAD.

Pentru mai multe informații ne poți contacta și pe e-mail: monica.amuza@allbim.net
Te poți înscrie la mai multe cursuri - de exemplu, la Primii pași în modelarea 3D și la Lumion, curs de bază.
După ce te-ai înscris la cursuri, vei primi mai multe informații despre desfășurarea cursului pe e-mail, după 24 februarie.

Te așteptăm la curs!
Echipa ALLBIM NET